Што се случува кога „чаламџија“ ќе си купи Ауди | Видео

1011
Booking.com INT

Во англискиот град Престон се случи сообраќајна несреќа во која настрада едно „Ауди Р-8“, а снимката од сето тоа стана интернет хит.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Имено, возачот посакала да се направи фраер, па веднаш по излегувањето од кружниот тек „дава гас до даска“.

Но, на тој начин само успева да удри во бандера и да му нанесе огромна штета на автомобилот.

Поправката ќе го чини „фалбаџијава“ прилично многу.

Престон, 30 мај 2017

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...