Што се случува кога ќе фрлите врела вода во воздух на минус 30 степени | Видео

2749
Booking.com INT

Босанецот Горан Слишковиќ во своето родно село Доњи Луг изведе еден трик, со што стана хит на социјалните мрежи.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Да се фрли врела вода во воздух на температура од минус 30 степени Целзиусови, не е нешто ново. И други луѓе претходно го извеле тоа, но секогаш е атрактивно за гледање.

Првиот кој го започна овој своевиден предизвик беше метеорологот Ерик Холтаус.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...