Ѝ донел на поранешната жена лек за детето | Случајно го отворил фрижидерот и не можел да поверува што гледа!

2639
Booking.com INT

Брендон Џејмс е разведен, а со својата поранешна сопруга има ќерка.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Иако повеќе не е во љубов со мајката на девојчето, тој се труди да биде секогаш со нив, и да го одгледува девојчето најдобро што може.

Неговата поранешна сопруга го замолила да купи лек за нивната ќерка од аптека.

Брендон дошол кај нив, го отворил фрижидерот и останал без зборорви кога видел што има во него.

Всушност, она што видел во фрижидерот го натерало да ги сподели своите мислења со луѓето на Фејсбук. Неговите зборови наишле на позитивни реакции на илјадници луѓе.

I just want to take a second to send love to Jacquelyn Jem for all that u do for our daughter..while I'm working all day…

Publié par Brandon James sur mardi 24 octobre 2017

Брендон е шокиран од сосема празен фрижидер.

Во него немало ништо освен вода. Полицата на која била храната за неговата ќерка била полна, ништо не достасувало, па сцената малку го ожалости.

– Мојата поранешна сопруга работи напорно, а по работата се грижи за нашето дете. Плаќа кириј, сметки и поправките на автомобилот. Денес, отидов до продавница по набавка, така што таа ќе има храна за две недели. Фактот дека ние веќе не сме заедно не значи дека веќе не се грижам за неа и за нејзините потреби. Ако мајката на моето дете е добро, знам дека ќе се грижи за нашето дете најдобро што може. Тоа е многу важно за мене. Многу од вас мислат дека треба само за детето да се грижам… но тоа ќе биде незрело од моја страна. Имаме одговорност за сите аспекти на нашиот живот – напишал Брендон.

My child's mother said our daughter isn't feeling well and needs some Tylenol…so I bring her infant Tylenol and notice…

Publié par Brandon James sur dimanche 19 mars 2017

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...