Џони Вокер во чест на годината на Петелот

927
Booking.com INT

За сите љубители на виски, Џони Вокер понуди на пазарот нова лимитирана едиција на Блу Лебел виски во чест на годината на Петелот. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Неверојатно убаво дизајнирано шише во два тонови на сина и омбре нијанса.

Илустрацијата на златниот петел се наоѓа на сите страни на шишето.

Ова лимитирано издание во само 600 примероци е произведено за британскиот пазар.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...