10 навики кои ве издвојуваат од толпата на некултурни жени!

27758
Booking.com INT

Не секоја жена е дама, а тоа нјдобро го покажува нејзиното однесување во општеството и основното воспитание, кое го носи од дома.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Овие нешта ја одвојуваат од простите жени!

1. Вистинските дами немаат тетоважи на видливите делови на телото. Затоа и се дами. Тоа за нив е интимна работа.

2. Вистинските дами секогаш одговораат со “молам”, а не со “што е”. Основната култура е многу важна.

3. Вистинските дами никогаш, ама баш никогаш нема да запалат цигара на улица. Пушењето е резервирано за некоја просторија.

4. Вистинските дами секогаш се облечени пристојно. Ниту се премногу, “скапо” ниту премногу просто облечени. Едноставно изгледаат добро во сите прилики.

5. Вистинските дами никогаш не се расправаат. Тие имаат став: Караницата не решава ништо и не носи ништо позитивно.

6. Вистинските дами никогаш не пцујат. Вие никогаш нема да слушнете од вистинската дама грд или навредлив збор. Тоа им е испод честа.

7. Вистинските дами никогаш нема да си дозволат себеси да бидат во друштво на некултурните лица, било машки, или женски. Тие се тргаат од нив, бидејќи не го поддржуваат таквото однесување.

8. Вистинската дама секогаш мириса добро. Не премногу, но секогаш мириса. Секогаш има некој пристоен парфем и со стил.

9. Вистинската дама има гордо држење. Исправен грб и сигурен став се карактеристики на достоинство.

10. Вистинската дама не носи многу накит. Суптилни обетки, тенок прстен и ланче, даваат впечаток на нежна и кревка жена.

Резиме:

  • Вистинската дама секогаш знае што сака, а што не.
  • Вистинската дама секогаш вели молам и благодарам.
  • Вистинската дама не е горда, таа е едноставно достоинствена.
  • Вистинската дама не е арогантна, таа е воздржана.
  • Вистинската дама не лаже, таа само не го искажува своето мислење.
  • Вистинската дама не сака да изгледа како некој друг, таа има свој стил и манири.
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...