10 реченици кои родителите мораат да му ги кажуваат на детето секој ден!

8322
Booking.com INT

Зборовите можат да значат многу, особено кога во нив се испреплетени чувства. Погрижете се да најдете време на своето дете да му ги кажете овие неколку реченици.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Постојат многу работи кои родителите секојдневно мораат да ги извршуваат, сепак, некаде меѓу сите тие родителски и други обврски често забораваме на нашите деца да им кажеме колку ги сакаме. И не само тоа.

Прочитајте кои работи би требало да се потрудите вашите деца да ги слушат секој ден:

  1. Те сакам
  2. Имаш убави идеи
  3. Со нетрпение чекам да слушнам што имаш да ми раскажеш
  4. Тоа е фантастично прашање
  5. Ме направи многу среќен/а
  6. Знам дека даде се од себе и правеше најдобро што можеш
  7. Јас верувам во тебе
  8. Ти си храбар/а
  9. Ти ме правиш среќен/а.
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...