11 ужасни реченици кои можат да го уништат и најсреќниот брак

10415
Booking.com INT

Работите што ги зборуваме на саканите луѓе во афект или поради замор можат да бидат многу опасни и да направат заедничкиот живот да биде исклучително напнат и неподнослив.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Понекогаш тие едноставно доведуваат до прекин на врската или развод на бракот.

Психолозите велат дека овие 11 фрази најдобро е никогаш да не се кажат, бидејќи се катастрофални за љубовните врски. Подобро гризнете го јазикот, отколку подоцна да зажалите заради сопствените зборови.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...