Трамп воодушевен од претседателскиот авион

1970
President Donald Trump sits at his desk on Air Force One upon his arrival at Andrews Air Force Base, Md., Thursday, Jan. 26, 2017. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Booking.com INT

Претседтелот на САД, Доналд Трамп пренесе убави впечатоци од неговиот прв лет со претседателскиот авион до Филаделфија, каде им се обрати на републиканците. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Новинарите кои патувале со Трамп велат дека бил насмеан, во кошула, со палто преку столица, како седи на неговиот стол.

На прашањето како му се допаѓа авионот, Трамп истакна дека е посебен од многу причини. Потоа прошетал по пистата да се поздрави со присутните, пред да влезе во претседателскиот хеликоптер за лет до Белата куќа.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...