16 одлични предлози за внатрешна декорација во вашиот дом кои нема да ве остават рамнодушни

1403
Booking.com INT

Ако планирате да ја промените внатрешноста на вашата куќа, а не знаете како да ја декорирате, еве некои интересни идеи кои можат да ви помогнат.

Bitcoin Exchange CEX.IO

1. Мал фрижидер
Не знаете како да го искористите просторот под мијалникот? Искористете го за мал фрижидер, ако ви фали место за голем.

2. Полица од вратата
Сакате да имате скриено место во куќата? Направете полица од вратата.

3. Фиоки под орманот
Наместо да ги расфрлате ставарите и приборот наоколу, направете фиоки кои ќе бидат незабележливи и сè ќе биде подобро организирано.

4. Катче за куче
Ако имате вишок простор во куќата, направете тоа да биде вистинско сместување и бања за вашето домашно милениче.

5. Простор под скалите
Многу паметен и креативен дизајн. Изработете фиоки за чевли, слики, книги, било што, што ви зафаќа простор.

6. Полици за книги под скалите
Претворете го вишокот простор под скалите во елегантен простор за книги.

7. Место за состаноци
Направете го ова креативно и удобно место за опуштање со вашите пријатели.

8. Одлична примена на платформата
Платформата е одличен избор за оставање вишок работи.

9. Мебел со мал простор
Одлично место со платформа кое може да содржи кревет и сличен мебел, особено за тинејџерите на кои им треба доволно простор.

10. Место за вино
Немате винарска визба? Немате место во кујната? Искористете го просторот под скалите!

11. Сауна
Опуштете се во делот на куќата кој има пареа како сауна.

12. Место за игра
Не знаете како да го наполните просторот над ходникот? Направете простор каде што децата можат да играат, ќе им се допадне!

13. Простор за ножеви
Направете фиока во празниот кујнски простор за ножеви.

14. Две наместо едно
Направете место за две машини за миење садови, додека едната мие во другата ставате нови.

15. Лизгачка врата
Ова е одличен пример ако вашите соби се поврзани со дворот.

16. Куќа за алат во дворот
Направете ја оваа слатка куќичка со цвеќе и со сите потребни алати за дворот.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...