Да му помогнеме на Шиндре

64607
Booking.com INT

Здраво на сите,

Bitcoin Exchange CEX.IO

Пред сè ви пишувам вам бидејќи вие бевте помеѓу првите кои ми дадоа огромна поддршка за ова што јавно, гласно и протестно проговорив за она што се случува во мојата фамилија и навистинави сум неизмерно благодарен за поддршката и храброста која ми ја влевавте и претходно.

Како и да е, здравствената состојба на мајка ми се искомплицира, а нашата финансиска ситуација се влоши со оглед на тоа што и татко ми боледуваше од карцином, а и многу други мои роднини и пријатели на моите.

Навистина нема кому друг да се обратам затоа што мислам дека тропав на секоја врата, а веќе и силите за борба ме напуштаат. Нам ни требаат до сабота околу 15.000 евра, ние собравме голем дел од нив, но остануваат уште 5-6 илјади евра кои моментално ги немаме.

Ова се случи бидејќи ФЗОМ одби да даде согласност за операцијата на мајка ми и ги замрзна средствата иако претходно добивме документ дека ќе биде покриено 80 %. Можеби ќе водиме и прана битка, но за жал во овој момент тоа веќе не ме интересира.

Би сакал сите кои сте во можност да ми дадете позајмица која јас, морално и одговорно тврдам, а и во име намојата фамилија дека ќе ви ја вратиме веднаш штом ќе добиеме пари од кредити, од нашите најблиски кои можат да ни позајмат на подолг рок и веднаш штом почнеме со продажба на нашиот скромен недвижен и движен имот.

Сакам да ви се заблагодарам без оглед дали сте во можност или не сте или дали можете или не, јас сакам да ви кажам фала и на тоа што ме сослушавте и ме гушнавте кога ми е најтешко. Никому од вас кои ве барам секогаш кога сте ми потребни не ви посакувам да се судрите со овие проблеми.

Со почит и љубов кон сите кои останаа луѓе,
Никола Шиндре

Споделете со вашите пријатели … !!!

Tрансакциска сметка
НЛБ Тутунска банка
210 501 677 133 541
Адреса: улица „Методи Патчев“, број 8, Битола

IBAN Code MK07210501677133541
SWIFT TUTNMK22
Никола Ристевски

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...