2000 години стар тибетски рецеп за долг живот

2014
Booking.com INT

Се претпоставува дека е запишан пред повеќе од 2000 години и се користи против триглицериди, холестерол и варови слоеви во крвните садови, како и за долг живот.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...