7 идеи како да го средите вашиот неред | Видео

3616
Booking.com INT

Дозер за долна облека 

Чекор 1 – Следете ги чекорите како што е прикажано подолу.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Чекор 2: Ставете ја долната облека во дозерот.

Како да се здипли маица за 3 секунди

Чекор 1: Замислете линија на работ од мајцата сo три точки C, B и A.

Чекор 2: Со левата рака притиснете во средина на точката (Б). Во исто време со десната сте на точката А.

Чекор 3: Со десната рака точката А ја носите на точката C. Ја кревате маицата и ја протресувате.

Чекор 4: Маицата е здиплена.

Ефикасен начин да се ослободите од вишокот облека во вашиот плакар

Чекор 1: Земете отварач од лименка и уфрлете го на закачалката.

Лесен начин да ги организирате чорапите на едно место

Чекор 1: Земете наизменично повеќе памучни ткаенини и лепак.

Чекор 2: Ставете ги чорапи во секој простор!

Дуксерот како да е пеглан

Чекор 1: Ставете ја закачалката како што е прикажано подолу.

Не можете да ја закачите маицата?

Чекор 1: Ставете ластиче на крајот од закачалката и на тој начин облеката ќе ја заштитите од паѓање.

Чизми без “брчки“

Чекор 1: Внесете “pool noodles“ во чизмите.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...