9 лаги за мајчинството со кои целиот ваш живот ви го полнат мозокот

15260
Booking.com INT

Секоја мајка сака да биде совршена мајка. И практично секоја мајка прави грешка така што верува во одредени митови за подигање на децата.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Затоа и не изненадува што многу жени ја губат вербата во своите способности.

Па тогаш, што е навистина потребно за да бидете добра мајка?

Решивме да раскрстиме со некои митови за родителството и да ви покажеме како всушност изгледа вистинскиот живот.

9 лаги за мајчинството со кои целиот ваш живот ви го полнат мозокот

1. Децата на добра мајка никогаш не плачат

2. Добра мајка се жртвува за своите деца

3. Добра мајка наоѓа радост во секоја минута

4. Децата на добра мајка никогаш не се болни

5. Добра мајка подига добро образовани деца

6. Добра мајка секогаш знае што сака нејзиното дете

7. Добра мајка никогаш нема негативни чувства за своите деца

8. Добра мајка има дружељубиви деца

9. Кај добрите мајки, сè оди според планот

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...