Живот

Семејство и здравје

Успешниот брак подразбира заљубување повеќе пати, но секогаш во истата личност

Повеќето луѓе ќе учеа од нивните грешки ако не беа толку зафатени негирајќи ги.“ – Харолд Смит Запрашајте се која е најважната личност во вашиот...

Ако се вцрвенувате после пиење имате поголем ризик од срцев удар

Црвенилото е знак дека организмот послабо го процесира ацеталдехидот, отровната материја која се создава со обработка на алкохолот во организмот. Тоа го зголемува крвниот...

Наука

Рецепти и здрава исхрана

Мистерии

Се за вашите миленици

Кинa трошi 1,5 милијарди долари за миленици

Последна индустрија која порацвета во Кина, е онаа која се занимава со куќните миленици. Љубителите на животни трошат по 1,5 милјарди долари за разубавување...

Инфо

loading...

НАЈНОВО

НАЈЧИТАНО

Занимливости

Интервју

Хороскоп