ABBA објавува нови песни по 35 години! Видео

1092
Booking.com INT

За прв пат по 35 години, познатата шведска поп-група АББА повторно ќе објави нови песни!

Bitcoin Exchange CEX.IO

Во декември ќе биде промовирана првата од двете планирани песни со наслов “I Still Have Faith In You”.

Членовите на бендот на официјалниот сајт на Инстаграм објавиле дека одлуката да продолжат со “возбудливата ABBA аватар турнеја имаше неочекуван резултат.”

Како што изјавиле, сите чувствуваат дека, по 35 години, било забавно повторно да ги обединат силите и да влезат во студио за снимање.

– И тоа го направивме. И се чинеше како да времето уште стои и како сите да бевме само на краток одмор – истакнале во соопштението на Instagram и додале дека ова е за нив многу радосно искуство.

Подготвени се две нови песни, а една од нив, “I Still Have Faith In You” ќе биде претставена во ТВ специјал кој го прави Ен-Bи-Cи Еден, и кој ЕBC планира да го емитува во декември.

– Ние можеби сме во години, но песната е нова и звучи добро – велат членовите на групата чии хитови се слушаат и понатами и се пеат во целиот свет, иако групата престанала да работи во 1983 година.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...