Cutmedia Mk најавува

1023
Booking.com INT

Оваа недела во 11 часот, во новото издание на СкајСелекшн повторно одбројуваме според тоа како ВИЕ гласавте.

Bitcoin Exchange CEX.IO

-Погледнете како изгледа овонеделната топ листа

– Како помина промоцијата на „Уште еден ден“ на Панчо и Андреј од ДНК, колку соработниците кои се дел од албумот се задоволни од сработеното и кои се фаворитите на нивните колеги од истиот. Дали некоја од песните е посветена некому…

dnk

– Прочепкавме по архивата на YouTube и во старите албуми на познатите македонски пејачи и подготвивме краток времеплов во кој ќе видите како изгледаа одамна кога беа деца и кога ги почнуваа своите, сега уепешни, кариери…

– Сања Лефкова со нова песна, Ромската кралица Есма доби монографија посветена на нејзиниот живот и 55 годишна блескава кариера, Отворени 44-тите по ред Мајски оперски вечери…

esma

И многу повеќе од ова!

Добри причини да бидете со нас… Недела, 11 часот на ТВ 24 ВЕСТИ – СкајСелекшн

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...