MONDAY, 8 FEBRUARY , 2016
Флеш вести
Се наоѓате на / Почетна / ЖИВОТ / Здравје и Убавина / Ѓумбир – природна заштита од настинки

Ѓумбир – природна заштита од настинки

Ѓумбирот се препорачува како превентивно средство против настинки, воспаление на дишните патишта и дигестивниот систем, а за неговиот полувоспалителен, аналгетски и антипиретски ефект заслужни се активните материи во коренот, гингеролиѓумбир1ѓумбир2

Автор: Кукурику

Кукурику
Подобро еднаш да прочиташ, отколку сто пати да видиш...