Tипoви на луѓе кои најчесто изневеруваат

3854
Booking.com INT

Неверството отсекогаш било еден од најголемите причини за прекин на врска или за развод на брак.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Според науката осум грпи на луѓе најчесто изневеруваат

1. Луѓето кои се нарцисоидни

2. Луѓето чии родители изневерувале

Related image

3. Луѓето кои имаат „прељубнички“ гени

4. Мажи со големи тестиси

5. Луѓето несигурни во своите партнери

6. Луѓето кои глумат оргазам

Related image

7. Мажи со подлабок глас

8. Жени чии сопрузи имаат поголем пенис 

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...